Uniek jasje gepersonaliseerd kostuum

In 2022 bezocht ik als marketeer de Ondernemer van het Jaar verkiezing in Amstelveen.

Soms doe ik nog wat marketing werkzaamheden en ik had de marketing voor Jeroen Hypotheekadvies voor de publieksprijs verzorgd (wat we uiteraard wonnen). Je kan niet zomaar verschijnen op zo’n gala natuurlijk. Je moet je wel laten zien toch?!

Wil jij ook je eigen jasje laten beschilderen? Prijs vanaf €450

Beschilder jasje custom jacket

Beschilderd jasje

Ik gebruikte mijn donkerblauwe velours achtige jasje met gladde kraag. en schilderde op de achterkant een Elite Guy met twee groene zakken gevuld met cash. met op de achtergrond een skyline

Beschilderd spijkerjasje

Origineel kostuum jasje

Als je iets echt origineels wilt dan is een persoonlijk geschilderd jasje echt top. Als man kan je je onderscheiden met een mooi kostuum maar dat doet iedereen al. Dan is een beschilderd jasje een uitkomst.

Custom spijkerjasje

Custom jas

Eerder maakte ik al jasjes voor mezelf, mijn kinderen en voor anderen. Spijkerjasjes hebben de voorkeur. Maar blijkbaar kunnen kostuumjasjes ook gewoon. Iedereen kwam naar me toe om iets te zeggen over het jasje. Een hele leuke ervaring.

Beschilderd jasje

Wil jij ook een gepersonaliseerd jasje mail me breukerconcepts {@} gmail.com

Gerelateerde blogs

 • Persbericht Amstelveense Jeugd
  Persbericht Amstelveense Jeugd

  Persbericht: Officiële presentatie gedichtenbundel "Amstelveense Jeugd" Amstelveen, 16 november Gisteravond werd de g...

 • Ajax fanshop
  Ajax fanshop

  Ajax fans opgelet! Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een Ajax fan dan is mijn shop de moeite waard om even ...

 • Stadswapen Eindhoven poster
  Stadswapen Eindhoven poster

  Wanneer we denken aan de rijke geschiedenis en moderne dynamiek van de stad Eindhoven, komt het Stadswapen van Eindho...

Back to blog