Skip to content

20% Lente sale. Rechtstreeks kopen bij de kunstenaar. Gratis verzending

Previous article
Now Reading:
Selwyn Senatori kopen… Of een Breuker
Next article

Selwyn Senatori kopen… Of een Breuker

Een Selwyn Senatori kopen? Of een Breuker?

Het begint toch wel een dingetje te worden. Er is steeds meer verschil in stijl te zien, maar vooral is de prijs natuurlijk een enorm verschil.

Koop hier Selwyn Senator stijl art: 

Mijn hele leven teken ik al. Met creatieve hoogtepunten in de jaren 90 in graffiti scene totdat de lange arm der wet me enigszins vertraagde. Daarna tekende ik lange tijd alleen maar tot ik in 2015 de schilderijen van Selwyn Senatori zag en ik was flabbergasted dat hij ongeveer dezelfde dingen maakte als ik en dat hij ze op doek schilderde en er heerlijke prijzen voor kon vragen.

Selwyn Senatori kopen bij Hans Breuker

 

Een Hans Breuker kopen of Selwyn Senatori? Een verkenning van kunst en invloeden

Ben je op zoek naar een Selwyn Senatori kunstwerk om aan je collectie toe te voegen? Of overweeg je een kunstwerk van Hans Breuker? Deze keuze kan een behoorlijke uitdaging zijn, gezien het opmerkelijke verschil in stijl en prijs. In dit artikel nemen we je mee op een reis door de wereld van Selwyn Senatori en Hans Breuker. 

Selwyn Senatori Marktplaats

Omdat zijn werk vrij prijzig is wordt er naarstig gezocht naar tweedehands Selwyn Senatori maar dat wordt handig weggekocht door management en kunstmatig hoog gehouden. Helemaal te gek en superslim van het management. In mijn begindagen bood ik weleens ‘Selwyn Senatori stijl doeken aan’, tot ik gesommeerd werd dat niet meer te doen. Ook al zeg je dus duidelijk dat iets dezelfde stijl is, zit het management er bovenop! Heerlijk. 

Heel indrukwekkend, ze hebben Selwyn Senatori als merknaam gedeponeerd om dit soort praktijken tegen te gaan.   

 

Selwyn Senatori kopen bij Hans Breuker

Koop het hier >>> 

 

Alles is blijkbaar Senatori

 In mijn zoektocht naar (iets wat al mijn stijl was…) een aangepaste stijl probeer ik weg te blijven van Senatori maar omdat hij bijvoorbeeld in de Harbour Club hangt en ontzettend veel fans heeft, kreeg ik alsnog veel mensen die vonden dat ik hem kopieerde. Zelfs bovenstaande doeken waarvan je gelijk ziet dat het niet van hem is. Maar blijkbaar kun je zo’n fantastisch imago hebben en zulke geweldige fans, dat ze iets wat er op lijkt (cartoon achtige doeken) al driftig copycat gedrag noemen. En eerlijk vind ik dat helemaal top. Ook al ben ik het onterechte doelgroep.

Invloeden van Herman Brood op Selwyn Senatori en Hans Breuker

Zowel Senatori als Breuker hebben zich laten beïnvloeden door de iconische Nederlandse kunstenaar Herman Brood. Brood was een van de belangrijkste figuren in de Nederlandse kunstscene en wordt vaak geassocieerd met de punkbeweging en zijn expressieve, rauwe stijl. Zijn invloed is duidelijk zichtbaar in het werk van zowel Senatori als Breuker, die elementen van zijn provocerende stijl hebben geïntegreerd in hun eigen creaties.  

 

Maffia Kunst 

Ik blijf altijd aangetrokken tot de ouderwetse hard boiled detective genre, de ‘Dime detectives’. De Dick Tracy achtige comics en noir films. Vandaar ook mijn Mack Dime boeken natuurlijk en plots wilde ik het ook schilderen! 

Omdat je ook niet altijd alles kunt doen, en schrijven, en marketing en schilderen leek het me wel grappig om mijn aantrekking tot dat genre ook te schilderen.  

 

Selwyn Senatori kopen bij Hans Breuker

 

Pop Art en de invloed op het nu

Pop art is een kunstbeweging die zijn oorsprong vond in de jaren 50 en 60 van de 20e eeuw. Het staat bekend om het omarmen van alledaagse objecten en iconen uit de populaire cultuur, en het uitvergroten ervan tot kunstwerken. Deze beweging heeft de weg vrijgemaakt voor kunstenaars als Selwyn Senatori en Hans Breuker, die zich hebben laten inspireren door de heldere kleuren, gedurfde vormen en populaire thema's van de pop art. Selwyn Senatori kopen bij Hans Breuker

Koop het hier >>>

Selwyn Senatori en Zijn Werk

Selwyn Senatori, een hedendaagse kunstenaar, heeft indruk gemaakt met zijn levendige en speelse schilderijen. Zijn werk doet denken aan de vrolijke en kleurrijke esthetiek van pop art, met een moderne draai. Senatori begon zijn artistieke carrière in de graffiti-scene van de jaren 90, wat zijn stijl heeft beïnvloed. Zijn kunstwerken zijn vaak te vinden in de Harbour Club en hebben een loyale fanbase opgebouwd.

Hans Breuker: Een Alternatief voor Senatori

Hans Breuker, aan de andere kant, biedt een alternatieve benadering van hedendaagse kunst. Zijn kunstwerken worden aangeboden in de Selwyn Senatori-stijl, en ze vangen dezelfde levendigheid en energie. 

Hans Breuker: “Ik maakte altijd al tekeningetjes in dezelfde stijl. Toen ik zag dat mensen dat als kunst beschouwden was ik verbaasd en besloot beter te worden dan Senatori en op zoek te gaan naar de grenzen van deze stijl door andere onderweren aan te boren, gekke vermengers en nog meer richting de streetart te gaan. Maar ik wil het ook betaalbaar maken en mijn eigen leven erin betrekken.”

Een van de voordelen van het overwegen van een Breuker kunstwerk is de prijs, met startprijzen vanaf slechts €49,95.

Selwyn Senatori en zijn Merknaam

Het beheren van de stijl en imago van een kunstenaar is van cruciaal belang in de moderne kunstwereld. Het management van Selwyn Senatori heeft zelfs de merknaam "Selwyn Senatori" gedeponeerd om ervoor te zorgen dat imitaties en verwarring worden voorkomen. Dit toont het belang van authenticiteit en de unieke waarde van kunstwerken van deze kunstenaar. 

 

Selwyn Senatori kopen bij Hans Breuker 

 

Jouw Keuze als Kunstliefhebber

Of je nu kiest voor een Selwyn Senatori of een Hans Breuker, of zelfs overweegt om beide kunstenaars te verzamelen, het belangrijkste is om kunst te omarmen die bij jouw smaak en persoonlijkheid past. Beide kunstenaars bieden unieke en boeiende werken, geïnspireerd door de pop art-beweging en Nederlandse kunsticonen zoals Herman Brood.

Dus, de volgende keer dat je overweegt een kunstwerk van Selwyn Senatori of Hans Breuker te kopen, onthoud dat jouw keuze een weerspiegeling is van jouw persoonlijke voorkeur en waardering voor hedendaagse kunst. Beide kunstenaars hebben hun eigen unieke bijdragen geleverd aan de kunstwereld, en het is aan jou om te bepalen welke stijl het beste bij jou past. Geniet van het verzamelen van kunst en het ontdekken van nieuwe kunstenaars die je inspireren! 

 

Selwyn Senatori kopen bij Hans Breuker

Koop het hier >>>

Cart Close

Your cart is currently empty.

Start Shopping
Select options Close