Skip to content

20% Lente sale. Rechtstreeks kopen bij de kunstenaar. Gratis verzending

Previous article
Now Reading:
Disney StreetArt Kreeft: Carpe Diem van de Kreeft uit De Kleine Zeemeermin
Next article

Disney StreetArt Kreeft: Carpe Diem van de Kreeft uit De Kleine Zeemeermin

Hans Breuker heeft met zijn streetart print"Carpe Diem van de Kreeft" een opwindend en innovatief kunstwerk gecreëerd dat de wereld van Disney en popart combineert. Dit indrukwekkende stuk brengt de iconische kreeft uit de geliefde Disney-film "De Kleine Zeemeermin" tot leven in de herkenbare Hans Breuker streetart stijl.  Zie ook de hele cartoon lijn.

 

Disney Streetart kreeft carpe diem

 

Koop het hier >>>

Onderwater Wereld en Carpe Diem: 

Op de achtergrond van dit opmerkelijke kunstwerk prijkt "Carpe Diem," een tijdloze levensfilosofie die ons aanspoort om het moment te grijpen en ten volle te genieten van het leven. Deze inspirerende boodschap wordt versterkt door het onderwatergevoel dat de groene achtergrond oproept, waardoor je je in de magische wereld van "De Kleine Zeemeermin" waant. 

Een Spetterende Kreeft: 

De kreeft uit "De Kleine Zeemeermin" schittert als het middelpunt van dit kunstwerk. Maar dit is niet zomaar een kreeft - hij draagt opvallende NIKE-schoenen aan zijn voeten, wat een moderne en dynamische twist aan het geheel geeft. De combinatie van klassiek en hedendaags geeft de kreeft een eigentijdse uitstraling die zeker de aandacht trekt.  

 

Disney Streetart kreeft carpe diem

 

Money, Money, Money: 

In de ene kreefthand houdt de kreeft een tas met geld vast, terwijl hij met de andere dollarbiljetten in de lucht gooit. Dit element symboliseert de vrijgevigheid en welvaart die gepaard gaan met het moment grijpen en ten volle van het leven genieten. Het kunstwerk herinnert ons eraan dat het leven vol kansen zit, en dat we deze kansen moeten benutten. 

Hans Breuker's StreetArt Stijl: 

"Carpe Diem van de Kreeft" is gemaakt in de onmiskenbare stijl van Hans Breuker, een gerenommeerde streetart kunstenaar. Zijn kenmerkende stijl combineert elementen van graffiti en moderne kunst, waardoor het kunstwerk een eigentijdse uitstraling heeft en geschikt is voor de moderne kunstliefhebber.  

Dit popart kunstwerk van Hans Breuker, "Carpe Diem van de Kreeft," neemt je mee op een visuele reis door de betoverende wereld van Disney en de dynamische wereld van streetart. Met zijn inspirerende boodschap van levensvreugde en de moderne twist van de kreeft met NIKE-schoenen en een tas vol geld, is dit kunstwerk een perfecte aanvulling voor de collectie van elke kunstliefhebber. Grijp dit moment en haal dit meesterwerk vandaag nog in huis. Carpe Diem! 

Veelgestelde vragen

Het werk is beschikbaar op canvas en plexiglas. Het plexiglas komt met een ophangsysteem en alle maten canvassen zijn in te lijsten in verschillende kleuren. Via de website kan je alle informatie vinden.  

 

Disney Streetart kreeft carpe diem

Koop het hier >>>

Cart Close

Your cart is currently empty.

Start Shopping
Select options Close