Skip to content

20% Lente sale. Rechtstreeks kopen bij de kunstenaar. Gratis verzending

Previous article
Now Reading:
André Hazes Sr. als Feyenoord fan kunstwerk, poster, canvas of plexiglas
Next article

André Hazes Sr. als Feyenoord fan kunstwerk, poster, canvas of plexiglas

Het is een wijdverbreid misverstand dat de legendarische Nederlandse zanger André Hazes Sr. geen fan was van de club uit zijn geboortestad... In werkelijkheid koesterde hij een diepe liefde voor Feyenoord, wat een intrigerende dimensie toevoegt aan zijn nalatenschap. 

 

André Hazes Sr. als Feyenoord fan

Koop Feyenoord Hazes hier >>>

Kunstenaar Hans Breuker heeft dit unieke aspect van Hazes' persoonlijkheid gevangen in een meesterwerk dat de zanger toont in het legendarische Feyenoord-shirt, met een gouden achtergrond die doet denken aan de glans van zijn muzikale carrière, en het wapen van Rotterdam op de achtergrond als een eerbetoon aan de stad die hij zo liefhad.   

     

Waarom Andre Hazes sr. en Rotterdam zo goed samengaan

  1. Emotionele No Nonsense: André Hazes Sr. staat bekend om zijn eerlijke en emotionele benadering van muziek. Zijn teksten waren doordrenkt van oprechtheid en eenvoud, een eigenschap die naadloos aansluit bij het no-nonsense karakter van de Rotterdammers. Zijn muziek spreekt rechtstreeks tot het hart, zonder franje of overbodige complexiteit.
  2. Herkenbare Strijd: De levensverhalen die Hazes vertelde in zijn nummers resoneerden sterk met de strijd die veel Rotterdammers ervaren. Zijn liedjes weerspiegelen de dagelijkse uitdagingen, successen en mislukkingen, wat hem tot een stem van herkenning maakte voor de inwoners van deze havenstad.
  3. Feestcultuur: Rotterdam staat bekend om zijn bruisende feestcultuur, en Hazes' muziek is een perfecte soundtrack voor de vieringen. Zijn aanstekelijke deuntjes en meezingbare teksten passen perfect bij de levendige sfeer van Feyenoord-supporters tijdens wedstrijden en festiviteiten.    

 

André Hazes Sr. als Feyenoord fan

 Koop Feyenoord Hazes hier >>>

Waarom André Hazes in Feyenoord-outfit het perfecte cadeau is

  1. Unieke Verbinding: Het kunstwerk van Hans Breuker biedt een unieke verbinding tussen twee geliefde aspecten van de Nederlandse cultuur - de muzikale erfenis van André Hazes Sr. en de gepassioneerde voetbalsupporters van Feyenoord. Het is een eerbetoon aan de man die zijn liefde voor de stad en de club nooit onder stoelen of banken stak.
  2. Visueel Spektakel: Het kunstwerk is niet alleen een hommage aan Hazes' liefde voor Feyenoord, maar ook een visueel spektakel. De gouden achtergrond geeft een glans aan het geheel, terwijl het wapen van Rotterdam de diepe wortels van deze connectie benadrukt.
  3. Beschikbaarheid in Diverse Vormen: Of het nu als poster, canvas of op plexiglas is, dit kunstwerk biedt flexibiliteit in keuzes. Het stelt Feyenoord-fans in staat om deze bijzondere creatie op een manier te bezitten die past bij hun voorkeuren en interieur.      

André Hazes Sr. als Feyenoord fan

 Koop Feyenoord Hazes hier >>>

Een Blik op het Leven van André Hazes Sr.

André Hazes Sr. werd geboren op 30 juni 1951 in Amsterdam en groeide op in de volksbuurt De Pijp. Zijn muzikale carrière begon al op jonge leeftijd, en al snel groeide hij uit tot een van de meest geliefde Nederlandse artiesten. Zijn doorleefde stem en oprechte teksten maakten hem een icoon in de Nederlandse muziekgeschiedenis. Ondanks zijn succes bleef Hazes altijd trouw aan zijn roots en hield hij vast aan zijn eenvoudige, no-nonsense benadering van het leven.   

 

André Hazes Sr. als Feyenoord fan

 

André Hazes Sr. als Feyenoord fan

Het kunstwerk van André Hazes Sr. in het Feyenoord-shirt, gecreëerd door Hans Breuker, is niet alleen een artistiek meesterwerk, maar ook een brug tussen twee essentiële elementen van de Nederlandse cultuur. Het herinnert ons eraan dat Hazes, ondanks zijn Amsterdamse afkomst, een plek in zijn hart had voor de stad en de club aan de Maas. Dit kunstwerk is niet alleen een prachtig eerbetoon aan de zanger maar ook een uniek cadeau voor elke Feyenoord-fan die de emotionele no-nonsense erfenis van André Hazes Sr. wil omarmen.  André Hazes Sr. als Feyenoord fan

Koop Feyenoord Hazes hier >>>

Cart Close

Your cart is currently empty.

Start Shopping
Select options Close