Skip to content

20% Lente sale. Rechtstreeks kopen bij de kunstenaar. Gratis verzending

Previous article
Now Reading:
Ajax fanshop
Next article

Ajax fanshop

Ajax fans opgelet! Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een Ajax fan dan is mijn shop de moeite waard om even in rond te neuzen.  

Want wat kun je geven aan een Ajax fan? Wat zijn belangrijke kenmerken voor een cadeautje waar een Ajacied blij van wordt. Bij de gewone fanshop van Ajax komt het creatieve niveau niet bijzonder ver…   

 

Ajax fanshop

Winkel hier >>>   

Kenmerken van een goed Ajax cadeautje

  1. authentieke Ajax gevoel
  2. geen standaard broodtrommel
  3. volwassen design/ art
  4. unieke, nergens anders verkrijgbare cadeau
  5. het hart raakt van de echte ajacied
  6. gepersonaliseerd speciaal voor de échte fan

 

jax cadeautjes

Wat is het Ajax gevoel?

Ik ben voetbalsupporter. Het is de mooiste bijzaak in het leven. Als jouw club wint of verliest gaat dat gepaard met veel passie en emotie. Mijn Ajax collectie raakt het hart van elke Ajacied omdat Ajax nu eenmaal veel gepassioneerde kenmerken heeft:

Het Ajax gevoel

  1. Amsterdamse branie. Het gevoel dat wij altijd de beste zijn en moeten blijven. Voor niemand zijn we bang. Net als de Amsterdammer.
  2. Godenzonen, de passie voor onze spelers is enorm. Als je presteert en je draagt het rood witte shirt met bravoure, blijf je vooral in de harten van de fans.
  3. Trots op de Nederlandse topspelers van de club met Johan Cruyff, Neeskens, Rijkaard, Van Basten, Seedorf, Bergkamp, de Boer, Kluivert, de Jong, de Ligt en vele anderen. 
  4. De uitvinders van het totaalvoetbal, attractief 4-3-3 systeem met buitenspelers en aanvallende backs.
  5. De enorme sportieve succesen van de club geven een volwaardige vibe en statig prestige aan het hart van de Ajax fan.

Ajax fanshop

Ajax cadeau voor jonge Ajax fans

Wat geef je een jonge Ajacied die elke dag loopt in een Ajax tenue, het broodtrommeltje met logo al heeft en drinkt uit de Ajax bidon?! Juist, een leuke  (gepersonaliseerde) poster.  

Lego en Ajax

Deze kunstprint is een unieke combinatie van Ajax en Lego fans, speels en toch netjes. 

 

 

Koop het hier >>>  

Stoere kids, dappere strijders Ajacieden

Voor de stoerdere kids is de kunstprint, Dappere Strijders, een inspirerend en gaaf werk waar je jaren van kan genieten. 

 

 

 Koop het hier >>>

Ajax cadeaus voor alle leeftijden

Mijn collectie moet ervoor zorgen dat alle leeftijden iets leuks aan de muur kunnen hangen van hun favoriete voetbalclub.

Daarom heb ik een aantal designs/ artworks die voor alle leeftijden mooi en stijlvol zijn zoals mijn: ‘90 minuten lang kunst’, dit clublied veroverde de Ajaxharten in rap tempo maar past ook in ieder interieur, van kinderkamer tot directiekamer.

Ajax fanshop

 

Winkel hier >>>

90 minuten lang voor onze club uit Amsterdam poster 

 

 

 Koop het hier >>>

Three Little Birds Ajax cadeau

Maar ook het clublied van Bob Marley, Three Little Birds, heb ik gevangen in een gaaf kunstwerk. Deze past ook goed in het wensenlijstje van jong en oude fans. 

 

 

Koop het hier >>> 

Amsterdam Zware Jongens

Voor iedereen met humor en die Donald Duck lazen is deze parodie op de Zware Jongens in een Ajax tenue een mooie manier om de liefde te uiten voor de club. 

 

 

 Koop het hier >>>

Strakke cadeau designs Ajax fanshop

Houdt de fan meer fan een klassieke look waarin de geschiedenis een belangrijke rol speelt? Kijk dan eens naar het klassieke Ajax shirt met de beschrijving van de geschiedenis van Ajax. Een uniek handgetekend kunstwerk van me.

 

Koop het hier >>>

Of deze Ajax Amsterdam letters in de stijl van Piet Parra:

Koop het hier >>>

Hans Breuker Ajax art in Herman Brood stijl 

Dat ik fan ben van Ajax is duidelijk, net als Herman Brood en Selwyn Senatori ook Ajax werken maakten, maak ik dat ook, 5 Ajacieden op grachtenpand achtergrond is een ode aan het shirt, de stad en deze stijl van schilderen: 

 

 

Koop het hier >>>

Ajax fanshop, Ajax graffiti

Vroeger deed ik veel aan graffiti, het hoort bij de grote stad als de bruine kroeg op de hoek waar je bitterballen van een zilveren schaal eet. Dit werk is voor iedereen die van de club houdt maar wellicht niet per se de kleuren aan de muur wilt maar een stoer, semi abstract streetart werk. 

 

 

Koop het hier >>>

Ajaxkunst koffer

De ultieme Ajacied reist in stijl met deze koffer, laat de wereld zien wij je steunt. Dit zegt alles. Drie Ajcieden in een Ajax shirt op een blauwe achtergrond.

Koop het hier >>>

Waarom Ajax fans, kunst zouden moeten ontvangen als geschenk 

Ajax, de trots van Amsterdam, heeft een lange geschiedenis van successen en een gepassioneerde aanhang die over de hele wereld bekend is. Terwijl het volgen van de prestaties van de club en het dragen van het beroemde Ajax-shirt al geweldige manieren zijn om je liefde voor de club te tonen, is er nog een andere manier waarop je jouw steun voor Ajax kunt uitdrukken: kunst. 

Hierboven zie je cadeautjes die je in mijn Ajax fanshop kunt kopen.  

De geschiedenis van Ajax

Ajax heeft een indrukwekkende geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1900. De club heeft talloze titels en trofeeën gewonnen, waaronder de Eredivisie, de KNVB Beker en de UEFA Champions League. Als je een Ajax-fan bent, weet je hoe trots je bent op deze erfenis en hoe graag je jouw liefde voor de club wilt uiten. 

Kunst is een uitstekende manier om de geschiedenis en het erfgoed van Ajax te eren. Een schilderij van het legendarische Ajax-stadion, de Johan Cruijff ArenA, of een tekening van een iconische Ajax-speler, zoals Johan Cruijff of Dusan Tadic, kan een prachtige aanvulling zijn op elke Ajax-fan's collectie. Het herinnert je aan de glorieuze momenten en de helden van de club telkens wanneer je ernaar kijkt. 

Wanneer kan je terecht bij de Hans Breuker Ajax Fanshop

Er zijn tal van redenen waarom kunstgeschenken voor Ajax-fans een geweldige keuze zijn: 

Uniciteit: Kunstwerken zijn uniek en gelimiteerd, wat betekent dat je iets bezit dat bijna niemand anders heeft. Dit maakt het cadeau des te specialer voor de ontvanger. 

Emotionele Binding: Kunst heeft de kracht om emoties op te roepen en herinneringen te wekken. Een kunstwerk dat is geïnspireerd op Ajax zal ongetwijfeld emotionele waarde hebben voor de ontvanger. 

Tentoonstelling: Kunstwerken kunnen worden tentoongesteld in je huis of kantoor, waardoor je de kans krijgt om je passie voor Ajax aan anderen te tonen. 

Blijvende Herinnering: Terwijl voetbaltenues en merchandise met de tijd kunnen vervagen of verslijten, blijven kunstwerken generaties lang bestaan als tastbare herinneringen aan de club. 

Sinterklaascadeau voor een Ajax fan

In Nederland wordt Sinterklaas met veel enthousiasme gevierd, en het uitwisselen van geschenken is een belangrijk onderdeel van deze traditie. Wat zou er nu specialer zijn dan het geven van een prachtig Ajax-kunstwerk aan een mede-Ajax-fan? Het is een manier om de vreugde van Sinterklaas te delen en de band met de club te versterken. 

Of het nu gaat om een schilderij van een historische overwinning van Ajax of een kunstwerk dat de passie en toewijding van de fans weerspiegelt, een kunstgeschenk voor Sinterklaas zal zeker indruk maken. 

Zeker voor jeugd is een poster een hele leuke manier om Sinterklaas te vieren. Met name als het cadeau gepersonaliseerd is! 

Kerst: Ajax kunst onder de boom

Kerst is een tijd van vreugde, samenzijn en cadeautjes geven. Wat is een betere manier om de kerstgeest te verspreiden dan met een prachtig kunstwerk dat de liefde voor Ajax symboliseert? Een kunstgeschenk voor Kerstmis kan een blijk zijn van waardering voor je mede-Ajax-fan en een manier om de feestdagen nog specialer te maken. 

Overweeg om een kunstwerk te kiezen dat de winterse sfeer en de warmte van de feestdagen vastlegt, terwijl het tegelijkertijd je passie voor Ajax uitdrukt. Dit zal een geschenk zijn dat nog vele jaren met plezier wordt gekoesterd. 

Ik hoop dat ik je heb geïnspireerd met mij kunstprints. Mocht je nog vragen hebben of iets unieks wilt laten maken neem dan contact met me op. 

Cart Close

Your cart is currently empty.

Start Shopping
Select options Close