Canvas of plexiglas?

Twijfel je of plexiglas of canvas jouw ruimte een b oost zal geven. Naast de prijs, plexiglas is duurder, valt er voor beide materialen veel te zeggen. Om je zo goed mogelijk te helpen vind je hieronder veel voorbeelden en tekst en uitleg.

Beide materialen zijn gereed om op te hangen, je moet natuurlijk wel een gaatje in de muur boren of een plakspijker plakken.

Veelgestelde vragen

(Bijna) Alles kan

Mijn maat staat er niet bij?

Meestal kan ik met mijn productie wel wat regelen. Voor grotere plexiglas werken, plexiglas voor buiten of andere materialen bijvoorbeeld. Stuur een mailtje naar kunst@hansbreuker.com of bel me op +3185 303 6347

Zit er een ophangsysteem achter het werk?

Ja, de plexiglas kunstwerken zijn gereed om op te hangen. Canvas kan je aan een schroef ophangen, plexiglas wordt standaard mét zwarte RVS afstandhouders geleverd. Canvas met baklijst zit ook een ophangsysteem op net als de en ingelijste posters.

Plexiglas wordt standaard mét zwarte RVS afstandhouders geleverd (tot 120 x 80 cm) Groter plexiglas wordt geleverd met RVS afstandhouders. In het plexiglas zitten vier voorgeboorde gaatjes voor de afstandhouders.

Is canvas gespannen of opgerold?

Canvassen komen altijd gespannen op houten spielatten van ongeveeer 1,5 cm dik. Ze zijn altijd gereed om op te hangen. Kan gewoon op een (plak)schroef opgehangen worden :-)

Wat zijn de garanties?

Is er iets mis met het kunstwerk of is het kunstwerk beschadigd met de post, dan stuur je een foto in een mail naar mij: info@hansbreuker.com, je bent daarvoor verzekerd en krijgt een nieuw werk.

100 dagen geld terug

Bevalt het werk niet? Dan kan je het doek terugsturen en krijg je je geld terug. Retourkosten betaal je zelf. Tot 120 x80 m €8. Daarboven moeten we speciaal transport inschakelen en een afspraak maken, kosten €70

Klassieke kunst

Canvas artworks

Eén van de grootste voordelen is de textuur van canvas, die de geprinte artworks een schilderachtige kwaliteit geeft. Canvas voegt diepte en dimensie toe aan het beeld, waardoor het een authentiek en traditioneel uiterlijk krijgt dat vaak wordt geassocieerd met handgeschilderde kunst.

Canvas absorbeert inkt goed, wat zorgt voor rijke, levendige kleuren en een hoge beeldkwaliteit. Daarnaast is canvas duurzaam en minder gevoelig voor scheuren of beschadigingen in vergelijking met papieren prints. Het is een luxere variant waarin mijn kunst het beste tot zijn recht komt.

Een ander voordeel van canvas prints is de veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid in presentatie. Mijn artworks komen opgespannen op een frame, waardoor het direct klaar is om opgehangen te worden zonder dat er extra lijsten nodig zijn. Dit maakt het installeren eenvoudig en kostenefficiënt. Bovendien zijn canvas prints lichtgewicht en kunnen ze in verschillende formaten worden geproduceerd, wat flexibiliteit biedt voor diverse ruimtes en decoratiestijlen. Dit maakt kunst op canvas ideaal voor zowel thuisgebruik als voor tentoonstellingen in galerijen en commerciële ruimtes.

Links is canvas en rechts plexiglas.

Bekijk de canvas video's

Hieronder vind je video's van hoe de canvas werken eruit zien:

shine baby shine

PLEXIGLAS ARTWORKS

Plexiglas is sterker en lichter dan traditioneel glas, waardoor kunstwerken minder kwetsbaar zijn en gemakkelijk te vervoeren.

Bovendien is plexiglas UV-bestendig, zodat het minder vergeelt of verslechtert bij blootstelling aan zonlicht.

De helderheid en glans maken kleuren levendiger en intenser. Het materiaal is veelzijdig en eenvoudig te bewerken, waardoor ik innovatieve ontwerpen kan maken. Hierdoor hebben plexiglas kunstwerken een moderne, strakke uitstraling die in verschillende interieurstijlen goed tot hun recht komt.

Mijn plexiglas artworks worden standaar geleverd met zwarte RVS afstandhouders zodat de werken op vier plaatsen bevestigd worden (tot 120 x 80 cm). Groter plexiglas wordt geleverd met RVS afstandhouders. In het plexiglas zitten vier voorgeboorde gaatjes voor de afstandhouders.

Bekijk de plexiglas video's

Hieronder vind je video's van hoe de canvas werken eruit zien:

Uitstekend
Gebaseerd op 153 reviews
Verified
Snelle verzending!

Vorige week besteld. Nu aan de muur. Heel blij mee

Henk-Jan
Verified
Top kwaliteit

Door dat frame achter het glas kon ik het snel ophangen, echt supergoed

Samuel
Verified
Schattig

De penguin staat leuk in ons huis, we zochten iets bij de grijze bank en het staat heel goed.

Maaike
Verified
Prachtig werk!

De schilderijen van deze artiest zijn werkelijk adembenemend. Ze voegen een unieke sfeer toe aan onze woonkamer.

Lisa
Verified
Geweldige stijl

Ik ben verliefd op de stijl van deze artiest. De kleuren en composities spreken me enorm aan. Ik kan niet wachten om meer te zien!

Thomas
Verified
Fantastische klantenservice

De klantenservice van deze artiest is uitstekend. Ze waren erg behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen en het afhandelen van mijn bestelling.

Sophie
Verified
Verbluffende creativiteit

De creativiteit van deze artiest is ongeëvenaard. Elk schilderij vertelt een uniek verhaal en spreekt tot de verbeelding.

Max
Verified
Een investering waard

Ik beschouw de aankoop van een schilderij van deze artiest als een investering. Ik ben ervan overtuigd dat de waarde ervan in de loop der jaren alleen maar zal toenemen.

Julia
Verified
Adembenemend!

Deze artiest weet echt hoe hij emoties kan overbrengen via zijn schilderijen. Elk werk is gewoon adembenemend en raakt me diep.

Eva

WIE IS HANS BREUKER?

Mijn thema’s zijn motivatie, liefde en pop culture. In een gekke mix van kleuren en streetart. Neo pop art. Ik laat me inspireren door cartoons maar ook door populaire cultuur en mijn brein gooit dat allemaal in een creatieve blender.

Ik teken mijn hele leven al. Maar sinds 2016 na de verkoop van mijn eerste bedrijf had ik de tijd om mijn kinderdroom waar te maken. En sinds 2021 ben ik full time artist.

ONTDEK MIJN VERHAAL

Veelgestelde vragen

Koop ik direct bij de kunstenaar?

Yes! Ik doe alles zelf, alle concepten zijn bedacht door mij en uitgevoerd. Soms als schilderij, tekening, of op de ipad of met behulp van de computer. 

Waarom zijn de prijzen zo laag?

Omdat je rechtstreeks bij de kunstenaar koopt, er zit niemand tussen. Mijn mening is, is dat iedereen toegang tot kunst moet hebben. Dus ik maak kunst voor iedere portomonnee. Van klein tot groot :-)

Zit er een ophangsysteem achter het werk?

Ja, de plexiglas kunstwerken zijn gereed om op te hangen, standaard mét zwarte RVS afstandhouders geleverd. Die boor je in de muur op 4 plaatsen.

Canvas hebben geen systeem, een schroef werkt prima om op te hangen.

Ingelijste canvas komt met een schroefsysteem v.a. 8 mei 2024.

Wat zijn de garanties?

Is er iets mis met het kunstwerk of is het kunstwerk beschadigd met de post, dan stuur je een foto in een mail naar mij: hansbreukeragent@gmail.com, je bent daarvoor verzekerd en krijgt een nieuw werk.

100 dagen geld terug

Bevalt het werk niet? Dan kan je het doek terugsturen en krijg je je geld terug. Retourkosten zijn voor jou, zo raak ik niet failliet. Gelukkig gebeurt het sporadisch! :-)

PS doeken boven de 100 x 150 cm zijn heel moeilijk te retourneren omdat het met vrachtwagen komt ipv de bekende bezorgdiensten. Dus denk goed na als je die wilt. Bij twijfel doe maar niet dus :-)

Kan ik deze afdruk zowel horizontaal als verticaal ophangen?

Je zult je afdrukken ontvangen precies zoals ze te zien zijn op de productfoto's. De maattabelafbeelding is er alleen voor vergelijkingsdoeleinden en geeft geen informatie over de ophangrichting van het product.

Wat is de (raamachtige) reflectie op alle kunst?

De raamreflectie op de hoeken is toegevoegd om een glaseffect te creëren op de productfoto's. Geen zorgen, op de echte producten is er alleen de échte reflectie van daglicht of jouw lampen.

Verzending

We verzekeren dat zowel wij als onze betrouwbare logistieke partners toegewijd zijn om je bestelling snel te leveren.

Houd er rekening mee dat we 1-3 dagen nodig hebben om je bestelling te maken, gevolgd door een geschatte verzendtijd van 2-5 dagen. Wees gerust, onze logistieke partners zijn.