Meteen naar de content
Gratis verzending POSTNL & UPS
100 dagen geld terug garantie
Koop nu, betaal later (KLARNA)
20% Zomer sale
+31853036347 09:00 - 17:00
0
Vorig artikel
Nu aan het lezen:
Digitale kunst Hans Breuker

Digitale kunst Hans Breuker

Digital art verkopen in een droom die uitkomt. Het is heerlijk om met verf aan de slag te gaan. In opdracht of vrij creatief. Toch merk ik dat ik digitaal exact dezelfde gevoelens krijg bij het creëren. En het heeft veel voordelen. Je kunt de wall art op verschillende ondergronden printen.

Mijn wall art kan je kopen op papier (posters), dibond aluminium platen, plexiglas, tuindoeken, canvas, tuindoeken en ik zal vast wat missen. Alles is mogelijk én gepersonaliseerd!

Kom op nou.

Het is nu september 2021 en ik zit momenteel weer in een enorme inspiratie explosie. Mijn eerste collectie wordt een Ajax collectie. Omdat ik van Ajax hou maar ook omdat ik er zoveel kanten mee op kan, van mijn karakteristieke koppen tot mijn voorliefde voor cartoons en comics.

Het mooie is dat ik de wall art en posters kan personaliseren! Wat helemaal te wild voor woorden is omdat ik daardoor zoveel meer mensen blij kan maken. Omdat een doek maken tijdrovend is en materiaalkosten met zich mee brengt is dat een duurdere (ook mooie natuurlijk ;-) ) manier om iemand blij te maken. Maar de digitale art is goed te personaliseren zodat je een geweldige gift kunt geven voor een paar tientjes.

Die gifts zijn waanzinnig. En omdat het dus niet zo duur hoeft te zijn kun je met iets origineels komen.

Maar de digital art heeft meer voordelen voor mijn eigen creativiteit. Ik kan zoveel meer proberen en lekker freaken dan ik op doek kan. Dat ik ook grote wall art kan maken die echt van de muur af spat. Het is een uitdaging om sommige prints zo realistisch mogelijk te maken, alsof het echt geverfd lijkt. Dat is zo tof om te doen.

Maar ook de lijnen en de strakke art vind ik heerlijk om te doen. En die prints zijn ook teringvet op de muur. Klein of groot, papier of plexiglas. Voor ieder wat wils!

Winkelwagen Sluiten

Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Begin met winkelen
Selecteer opties Sluiten