Meteen naar de content
Gratis verzending POSTNL & UPS
100 dagen geld terug garantie
Koop nu, betaal later (KLARNA)
20% Zomer sale
+31853036347 09:00 - 17:00
0
Vorig artikel
Nu aan het lezen:
Ajax Kunst Breuker

Ajax Kunst Breuker

Ajax kunst! Ha! Ja man. Niet iedereen is fan van Ajax. Ik wel. Niet keihard die-hard elke wedstrijd naar de Arena. Maar wel bijna iedere wedstrijd voor de buis of op café.

Het leuke voor mij om de Ajax print en Ajax kunst te maken is dat je samen met de koper een gemeenschappelijke passie hebt. Dus dat is leuk. En je maakt iets waar je anderen blij mee maakt! Dat is soms wel anders in mijn dagelijkse werk als marketeer waar je ook leuke dingen kan maken, maar waarbij de klant toch minder tijd heeft en vaak 'gewoon' tevreden is.

Maar kunst. Wauw. Daar maak je mensen echt heel blij mee! (En m'n sokken natuurlijk, vergeet die ook niet).

 

Waarom dan vooral Ajax art?

Omdat je er een publiek voor hebt (pun intended) ;-) Maar ook omdat ik er AL mijn creativiteit in kwijt kan met de verschillende stijlen die ik leuk vind en de mashup van kunst, cartoons en pop culture.

Ik kan Tweety gebruiken maar ook Sponge Bob Squarepants maar net zo gemakkelijk de Herman Brood, Selwyn Senatori stijl koppen die ik graag teken.

Zo kan ik veel kwijt. Want daar draait het bij mij allemaal om. Dingen maken. Mezelf uitdagen en een basis creëren waar mijn prints en kunst zijn weg kunnen vinden naar mensen die het tof vinden. Of dat nu een big ass print is, of een aantal kleine posters. Alles is mogelijk.

Wat ook leuk is dat je tegenwoordig op alles je prints kunt drukken. Van aluminium (dibond) tot papier en van tuincanvas tot behang. Alles kan custom, precies wat jij wilt. Neem gewoon even contact op.

Met wat gepiel en gekut heb ik zelfs een optie kunnen creëren dat je de print gepersonaliseerd kunt bestellen. En dát is natuurlijk helemaal gaaf! Als cadeau of gift bijvoorbeeld.

Ik heb nog lijsten vol ideeën en hopelijk kan ik veel mensen blij maken.

Winkelwagen Sluiten

Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Begin met winkelen
Selecteer opties Sluiten