Meteen naar de content
Gratis verzending POSTNL & UPS
100 dagen geld terug garantie
Koop nu, betaal later (KLARNA)
20% Zomer sale
+31853036347 09:00 - 17:00
0
Vorig artikel
Nu aan het lezen:
Aandelen kopen in Hans Breuker

Aandelen kopen in Hans Breuker

Waarom moet je investeren in Hans Breuker?

Omdat ik de shit ben. Dat is duidelijk. Maar ook omdat creëren mijn ultieme doel is. Van gekke teksten tot vreemde mannetjes en van pop art tot serieuze kunst uitingen. De hele dag het liefst.

Momenteel werk ik aan mijn website. Mijn kunst verkoop ik voornamelijk rechtstreeks aan de consument. Dat vind ik ook superleuk. Geen gedoe. Je ziet wat je krijgt. Gooi het op de muur en hopsakee. De ruimte is betovert.

Maar anyway. Ik werk dus aan mijn belangrijkste verkoopkanaal, de website. Ik wordt er niet heel vrolijk van, want het liefst maak ik gewoon de hele dag dingen. Enfin. You get it.

Om de webshop top te maken moet de collecties goed staan, de schilderijen (die niet geschilderd zijn maar gemaakt op mijn ipad) moeten dusdanig gecategoriseerd zijn dat jij, de koper extraordinaire, makkelijk kunt selecteren op jouw voorkeur.

Dat je snel een maffia stuk kunt kopen. Of juist een zwart wit schilderij of een figuratief werk met grote koppen en zwarte pakken.

Het is nu mei 2022 en ik ben begonnen met de ipad kunst 1 oktober 2021. Inmiddels staan er bijna 350 werken op de website. EXCLUSIEF Andy the Dandy art en exclusief de fysieke kunst. Dat is serieuze arbeid. En serieuze creativiteit. Bovendien word ik ook nog ‘gehinderd’ door vele randzaken als irritante commissies (die ik niet meer doe, mits carte blanche) en marketingwerkzaamheden.

Opschalen

Dus ik kan nog meer. Je kan zeggen wat je wil over mijn ‘kunst’. Je mag het design noemen of knippen en plakken hahaha! Maar IK wil het maken. IK vind het leuk en denk dat alles wat ik maak een markt voor is. Dat ik iemand blij kan maken met wat er in mijn hoofd opkomt en wat mijn handen maken. In de economie noemen we dat het long-tail model.

“The long tail is a business strategy that allows companies to realize significant profits by selling low volumes of hard-to-find items to many customers, instead of only selling large volumes of a reduced number of popular items. The term was first coined in 2004 by researcher Chris Anderson.”

En dat is mijn doel. Mijn webshop zal over enkele jaren duizenden pop art werken in de collectie hebben en misschien ook wel abstracte werken. Zo kan ik een verschil maken in alle ruimtes in een huis of werkomgeving en kan ik wereldwijd werken aan een presence’.

Hoe kan jij hier van profiteren?

Jij kan hiervan profiteren door aandelen te kopen in Hans Breuker. Mijn ongebreidelde maakobessessie zal doorgaan. En mijn marketing know how en bereidheid te adverteren en wereldwijd aanwezig te zijn kan jou geld opleveren.

Hans Breuker aandelen

Als je namelijk investeert in mijn NFT’s, word jij eigenaar van een stukje Hans Breuker. Een NFT (non fungeable token) is zoiets als een aandeel, je koopt een stukje Hans Breuker. Hoeveel stukjes zijn er? Nou. Nu nog niet zoveel, dat is lekker voor jou. Ik upload er ongeveer 5 per week. Andy the Dandy selfies. Die vind ik heel leuk en passen goed in de NFT space.

Andy The Dandy NFT, Aandelen Hans Breuker

Dus als je ook maar enig vertrouwen hebt in mij en mijn visie. Dan zou ik je aanraden aandelen te kopen in Hans Breuker. En dan specifiek in de Andy The Dandy selfies serie omdat Andy the Dandy zeer waarschijnlijk een global (niche) celebrity zal worden. Want dat wil ik.

Winkelwagen Sluiten

Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Begin met winkelen
Selecteer opties Sluiten