Meteen naar de content
Gratis verzending POSTNL & UPS
100 dagen geld terug garantie
Koop nu, betaal later (KLARNA)
20% Zomer sale
+31853036347 09:00 - 17:00
0
Vorig artikel
Nu aan het lezen:
Uniek jasje gepersonaliseerd kostuum
Volgend artikel

Uniek jasje gepersonaliseerd kostuum

In 2022 bezocht ik als marketeer de Ondernemer van het Jaar verkiezing in Amstelveen.

Soms doe ik nog wat marketing werkzaamheden en ik had de marketing voor Jeroen Hypotheekadvies voor de publieksprijs verzorgd (wat we uiteraard wonnen). Je kan niet zomaar verschijnen op zo’n gala natuurlijk. Je moet je wel laten zien toch?!

Wil jij ook je eigen jasje laten beschilderen? Prijs vanaf €450

Beschilder jasje custom jacket

Beschilderd jasje

Ik gebruikte mijn donkerblauwe velours achtige jasje met gladde kraag. en schilderde op de achterkant een Elite Guy met twee groene zakken gevuld met cash. met op de achtergrond een skyline

Beschilderd spijkerjasje

Origineel kostuum jasje

Als je iets echt origineels wilt dan is een persoonlijk geschilderd jasje echt top. Als man kan je je onderscheiden met een mooi kostuum maar dat doet iedereen al. Dan is een beschilderd jasje een uitkomst.

Custom spijkerjasje

Custom jas

Eerder maakte ik al jasjes voor mezelf, mijn kinderen en voor anderen. Spijkerjasjes hebben de voorkeur. Maar blijkbaar kunnen kostuumjasjes ook gewoon. Iedereen kwam naar me toe om iets te zeggen over het jasje. Een hele leuke ervaring.

Beschilderd jasje

Wil jij ook een gepersonaliseerd jasje mail me breukerconcepts {@} gmail.com

Winkelwagen Sluiten

Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Begin met winkelen
Selecteer opties Sluiten