Noussair Mazraoui

Noussair Mazraoui

Op de social media kanalen van Ajax zie je hem vaak lachen en ook met vriend Zyjech spattte het plezier er vanaf. Op het veld is hij geconcentreerd, uitgestreken gelaat. Maar als hij scoort glimt ie van oor tot oor. Bij Andy in de auto maakt hij een gezellige, rustige indruk. 

Het portret van Mazraoui wordt alleen op bestelling gemaakt. Unieke exemplaren, neem hier contact met me op.

https://www.hansbreuker.com/products/noussair-mazraoui-ajax-selection

Noussair Mazraoui kunst

Zijn aanvallende capaciteit is echt weergaloos. Zijn techniek, passing en inzicht zijn van een hoog niveau. Je hebt soms het gevoel alsof hij een beetje loopt te slapen of dat hij er niet helemaal bij is. En dan hops. Maakt hij weer een geweldige actie. 

Mazraoui art

Verdediger

Typisch des Ajax dat hij aanvallend ingesteld is. En door zijn lange benen ziet het er soms niet al te soepel uit, maar op de een of andere manier weet hij het toch de verdedigers en de tegenstanders moeilijk te maken..

In seizoen 21/22 loopt de communicatie en het spel met Antony erg goed. 

Goals Mazraoui

Toegegeven, hij scoort niet heel veel. Maar ALS hij scoort zijn het toch echt topgoals. Tegen PSV in 2022 bijvoorbeeld. Sowieso is die hele aanval om je vingers bij af te likken: 

 

 

En hier even een showtje met zijn beste acties. Lekker hoor. 

 

Mazraoui transfer

Voetbal draait om plezier voor de toeschouwer. Punt. Entertainment dus. En daarbij komt geld kijken. Het is niet anders. Ook ik maak voetbalart voor andere clubs, je boy moet eten toch? 

Maar hoe Mazraoui weggaat bij de club waar hij groot is geworden is niet sjiek. En het moet wel sjiek zijn vind ik. Voetbal is emotie. Als je je contract niet verlengd kan Ajax je niet verkopen. En dan steek je eigenlijk je middelvinger op naar de club. Met dat geld kan je iets terugdoen voor je club en ben je niet egoïstisch. Dat is mijn optiek. Hopelijk krijgt de club nog iets.

Gerelateerde blogs

 • Persbericht Amstelveense Jeugd
  Persbericht Amstelveense Jeugd

  Persbericht: Officiële presentatie gedichtenbundel "Amstelveense Jeugd" Amstelveen, 16 november Gisteravond werd de g...

 • Ajax fanshop
  Ajax fanshop

  Ajax fans opgelet! Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een Ajax fan dan is mijn shop de moeite waard om even ...

 • Stadswapen Eindhoven poster
  Stadswapen Eindhoven poster

  Wanneer we denken aan de rijke geschiedenis en moderne dynamiek van de stad Eindhoven, komt het Stadswapen van Eindho...

Terug naar blog