Johan Cruijff cadeau

Johan Cruijff cadeau?

Een Johan Cruijff cadeau aan de muur is super leuk voor de echte fan.

 

Johan Cruijff cadeau

Bekijk de hele Johan Cruijff collectie hier:

 

Johan Cruijff Cadeau collectie

Mijn artprints zijn standaard te verkrijgen in verschillende materialen en verschillende maten:

30 x 40 cm

60 x 80 cm

120 x 90 cm.

En vierkant:

40 x 40

60 x 60

100 x 100

120 x 120

Zo is er voor ieder wat wils. Je kunt de art bestellen op canvas met of zonder mooie baklijst en op luxe plexiglas. Zo geef je een cadeau waar je jaren plezier aan hebt.

Uniek Johan Cruijff cadeau

Wat leuk is aan mijn artprints is dat ik de artprints gepersonaliseerd kan maken. Dus ik kan er een naam of een datum in verwerken. Zo geef je een echt uniek cadeau voor de jarige of jubilaris.

Joan Cruijff cadeau

Kunst als cadeau

Twijfel je over een kunstwerk? Of wil je bijvoorbeeld iets anders dan Johan Cruijf? Dan biedt een cadeaubon de oplossing. Dan kan je de feestneus op zijn of haar gemak een kunstwerk uitzoeken. Wel zo praktisch.

Ander cadeau

Johan Cruijff als Feyenoorder, Ajacied in Barcelona, Nederlands elftal of als coach. De collectie heeft alles. Maar wil je echt iets bijzonders? Of heb je een foto die je tof vindt en die als inspiratie kan dienen voor een super duper uniek cadeau. Alles kan! Ik maak kunst in opdracht. Neem contact met met op.

Johan Cruijf Feyenoord cadeau

Wil je een bestaande artprint op een ander materiaal? Bijvoorbeeld een poster of een tuindoek? Alles is mogelijk.

Johan Cruijff

Mijn persoonlijke connectie met Johan Cruiff is groot. Zijn manier van voetballen was natuurlijk magisch en zijn hart voor Ajax ook. Ik groeide weliswaar niet op in Amsterdam maar was ook veel op straat tussen de flat en bakstenen. Daar voel ik me nog steeds het meeste op mijn gemak :-) Omdat mijn roots liggen in streetart maakte ik ook een streetart werk en zijn de schilderijen doorspekt met de ruwe stijl die ik maak.

Gerelateerde blogs

 • champagne kunst
  champagne kunst

  Champagne en kunst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden voor de ‘bon vivants’, de nouveau riche en mensen als ik; ...

 • Johnny Heitinga
  Johnny Heitinga

  Johnny Heitinga, volledige naam: John Gijsbert Alan Heitinga, is een voormalig Nederlands profvoetballer die speelde ...

 • Dusan Tadic poster
  Dusan Tadic poster

  Dusan Tadic is een Servische profvoetballer die momenteel (2023) speelt als aanvallende middenvelder, linksbuiten en ...

Terug naar blog