FOMOS

Fear of missing out sunshine. Zodra de zon schijnt, schreeuwt mijn apenbrein; waar gaan we heen?! Wat gaan we doen?! Ik moet slingerend naar terras/ tuinbank/ zwembad-donut en mijn ontblote borstkast vullen met koude dranken.

Dat krijg je natuurlijk in een land waar zes maanden per jaar een grijs plafond de standaard is.

Het algehele testosteronniveau erupteert bij velen. De jurkjes korter, de nachten langer…

Maar als je in een lange relatie zit, moet je ‘m in een bal burrata steken of dopen in pinot grigio wil je de lust van je partner opwekken.

Of omgedraaid, de sportuitslagen ten zuiden van de navel opschrijven of met de bips dippen in een teiltje bier om de man des huizes te verleiden tot de daad.

De BN-ers hebben volgens mij constant deze apen-geilheid. De juice kanalen vinden meer juice dan Johan Derksen smerige verhalen kan vertellen. Mogelijk hebben de bonobo BN-ers hetzelfde gevoel als ik heb met de zon. Morgen kan het anders zijn! Ik moet nú mijn aantrekkingskracht gebruiken, morgen kan het gedaan zijn.

En thuis heb ik geen bol buratta of pinot grigio liggen…

Gerelateerde blogs

 •  Herman Brood of Hans Breuker
   Herman Brood of Hans Breuker

  Herman Brood of Hans Breuker kopen. That's the question. Maar er is veel verschil! Herman was een fenomeen. Een lev...

 • Herman Brood
  Herman Brood

  Herman Brood Nog steeds de bekendste Nederlandse kunstenaar na die ouwe lui uit de 17e eeuw. Ik leerde hem kennen doo...

 • Ajax cadeau
  Ajax cadeau

  Een Ajax cadeau geven is exact de reden waarom ik mijn collectie ben begonnen. Als Ajax fan wilde ik iets aan de muur...

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.