Meteen naar de content

20% Lente sale. Rechtstreeks kopen bij de kunstenaar. Gratis verzending

Vorig artikel
Nu aan het lezen:
De Top 10 Meest Gewilde Ajax Fan Cadeaus kerst 2023 van Kunstenaar Hans Breuker
Volgend artikel

De Top 10 Meest Gewilde Ajax Fan Cadeaus kerst 2023 van Kunstenaar Hans Breuker

Ontdek de ideale geschenken voor Ajax-fans te koop op deze site. Samengevat voor alle Ajax fans of iedereen die houdt van Ajax fans. Hieronder vind je de top 10 meest bestelde kunstwerken van Hans Breuker als ideale kerstcadeautjes 2024.

Van iconische posters tot unieke kunstwerken, deze selectie belichaamt de passie voor voetbal en Ajax. Kerst 2023 wordt een schot voor open doel! 

Nummer 10, "Ajax Amsterdam Graffiti" 

Ajax Fan Cadeaus voor een man

Een bruisend kunstwerk dat de levendige geschiedenis van Amsterdam als graffiti stad omarmt. Kunstenaar Hans Breuker heeft de kleurrijke stedelijke dynamiek van de stad perfect vastgelegd, met subtiele verwijzingen naar de trots van Ajax die door elke lijn en kleur straalt. 

Dit unieke cadeau biedt niet alleen een visuele traktatie, maar ook een diepgaande connectie met de identiteit van Amsterdam, waardoor het een tijdloos en authentiek statement is voor mannen die zowel van voetbal als kunst houden. Een dynamisch pronkstuk voor thuis, op kantoor of in de man cave, "Ajax Amsterdam Graffiti" is een blijvende herinnering aan de liefde voor de stad en de voetbalclub.

Nummer 9, "Popeye Ajax Amsterdam" 

Ajax Fan Cadeaus voor een man


"Popeye Ajax Amsterdam" is een krachtig kunstwerk dat de stoere Popeye toont in het beroemde Ajax Amsterdam voetbalshirt, tegen een zwarte achtergrond met rode graffiti letters die "Amsterdam" spellen. Ideaal voor mannen die zowel liefhebbers zijn van popcultuur als voetbal, biedt dit unieke geschenk een dynamische en lokale uitstraling, waardoor het perfect is voor Ajax-fans die hun trots op artistieke wijze willen tonen en een sterke band hebben met de stad Amsterdam. 

Nummer 8 "90 Minuten Lang poster" 

Ajax Fan Cadeaus voor een man

is een kunstwerk doordrenkt met speelsheid, een ode aan het beroemde supporterslied voor onze geliefde club uit Amsterdam. Uitgevoerd in krachtige zwarte letters op een heldere witte achtergrond, vangt het de hartstocht en energie van 90 minuten onafgebroken support. Met de optie van een zwarte lijst komt er een extra dimensie met een passe-partout, waardoor het kunstwerk niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een tastbare verbinding biedt met de levendige wereld van voetbal en de onvergetelijke momenten die slechts 90 minuten kunnen duren. Een perfecte toevoeging voor degenen die hun liefde voor de club willen omarmen en koesteren met een vleugje humor en stijl. 

7. Jaksie Ajax

Ajax Fan Cadeaus voor een man

Jaksie" is een levendig kunstwerk, doordrenkt met de kenmerkende stijl van Herman Brood en geïnspireerd door de passie van Ajax-fans. Drie Ajacieden of Ajax-fans, vastgelegd met gele gezichten, stralen een onmiskenbare toewijding uit terwijl ze moeilijk om zich heen kijken, wellicht in spanning voor een wedstrijd of volledig opgaand in het moment. De wilde blauwe achtergrond geeft het tafereel een dynamische energie, waardoor de intensiteit van de fanbeleving wordt benadrukt. Een bruisend kunstwerk dat de emotie en trots van Ajax-supporters in de schijnwerpers zet, en een eerbetoon is aan zowel Herman Brood's expressieve stijl als de onvergetelijke spirit van de Ajax-gemeenschap.

6. Fier en Koen

Ajax Fan Cadeaus voor een man

Fier en Koen" is een elegant kunstwerk ontworpen door Hans Breuker, waarbij een subtiel en stijlvol deel van de Ajax mars, met de woorden "dappere strijders fier en koen", in de kenmerkende clubkleuren is verwerkt. De compositie straalt trots en vastberadenheid uit, waardoor het perfect past in ieder interieur en kantoor. De artistieke weergave van de clubwaarden voegt een tijdloze en verfijnde touch toe aan de ruimte, terwijl het subtiele eerbetoon aan de Ajax mars het kunstwerk een diepere betekenis geeft voor de liefhebbers van de club. Een meesterlijk ontwerp dat niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook een subtiele connectie biedt met de rijke geschiedenis en waarden van Ajax.

5. Deurbordje: Hier wonen Ajacieden. 

Ajax Fan Cadeaus voor een man

Het "Hier wonen Ajacieden" naambordje is een uitstekende manier voor echte Ajax-fans om trots hun clubliefde te tonen. Dit hoogwaardige aluminium naambordje is met zorg vervaardigd en heeft een prachtige afwerking. De duidelijke tekst "Hier wonen Ajacieden" is in de karakteristieke clubkleuren van Ajax gedrukt, waardoor het bordje een opvallende eyecatcher wordt voor iedereen die langs je huis loopt. Of je nu zelf je liefde voor Ajax wilt benadrukken of op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een mede-Ajacied, dit naambordje voegt een vleugje clubtrots toe aan elke woning.

4. Johan Cruijf Arena Bad Boys Ajacied. Kerst 2023 

Ajax Fan Cadeaus voor een man

Het kunstwerk "Johan Cruijff Arena Ajacieden Bad Boys" is een indrukwekkende creatie van Hans Breuker, waar vijf kenmerkende koppen van bad boys boven de Johan Cruijff Arena uittorenen. Met krachtige uitdrukkingen en in de typerende stijl van Breuker, stralen deze koppen vastberadenheid en passie uit, waarmee ze de unieke geest van Ajacieden belichamen. De opvallende aanwezigheid boven de Arena benadrukt de trots en kracht van de Ajax-supporters, en de kunstige weergave van deze bad boys voegt een extra dimensie toe aan de alomtegenwoordige clubtrots. Een visueel imposant kunstwerk dat niet alleen de liefde voor de club viert, maar ook de rebelse en strijdvaardige geest van de Ajacieden in de schijnwerpers zet.

3. Het Ajax shirt als poster, klassieke historie uitgebeeld

Ajax Fan Cadeaus voor een man

Waarom is het ene shirt mooi en het andere lelijk. En dan is er ook nog de emotie die bij de aanblik van sommige shirts diep in je lijf zit. Het groen gele Ajax shirt. Het zwart, gouden uitshirt van de recentelijke successen.

Dit ontwerp kwam tot stand omdat ik een iconisch beeld wil maken dat in ieder interieur past. Zonder sponsors, zonder logo, maar het gevoel van het shirt in de kern met de kleurencombinatie. Dat met een korte tekst over de geschiedenis van de club maakt het een iconisch ontwerp dat in ieder Ajax huis past.

2. Three Little Birds Ajacieden, bob marley tribuut, don’t worry about a thing.

Ajax Fan Cadeaus voor een man

Three Little Birds Amsterdam Ajax kunst. Fan van Bob Marley? Fan van Ajax? Dan is deze print in street art-stijl met drie kleine vogels iets voor jou. De artprint is geïnspireerd op het 21/22 Ajax shirt en de link met Bob Marley en Ajax. 

De print is te koop met of zonder je eigen naam. Ook leuk als uniek cadeau. 

Three Little Birds Ajax

Ken je de geschiedenis van het shirt? Zoals de beste tradities en de mooiste verhalen is het spontaan ontstaan. De meegereisde Ajax supporters naar de oefenwedstrijd Cardiff (Wales) - Ajax fans moesten extreem lang wachten voordat ze het stadion mochten verlaten.
En toen was daar de stadion dj die dus het liedje van Bob Marley: Three Little Birds inzette. Met gevoel voor ironie en humor zoals ze dat kennen in Wales en Engeland: Is toch een fantastisch verhaal?! Tof dat de supporters ook zo mooi reageerden.

Een mooie manier om te laten zien dat je fan bent van Ajax.

  1. Amsterdam Ajax Hazes

Ajax Fan Cadeaus voor een man

André Hazes senior met Amsterdam shirt als een Ajx shirt. Maar dan op mijn manier.... Meer Amsterdams dan dit wordt het niet. Maar hij is de held van het hele land. Uiteraard. Maar het is wel een echte Amsterdammer.

Ik nam de creatieve vrijheid om hem af te beelden in een Amsterdam Ajax shirt op een Amsterdamse achtergrond. Naast hem een deel van het wapen van Amsterdam geschilderd en een nachtelijke foto van de grachtenpanden.

Andre Hazes schilderij met een typische, krachtige uitstraling van hem. Omhoog kijkend, dromend. 

Bekijk hier de hele ajax kunstcollectie van Hans Breuker


10 redenen om een Ajax fan een kunstcadeau voor kerst 2023 te geven.

  1. Iconische Verbeelding van Ajax-Glorie

Hans Breuker brengt de glorie van Ajax tot leven met zijn iconische kunstwerken. Elk stuk vat de triomfen en de essentie van het team samen, waardoor het een tijdloos cadeau is voor elke Ajax-fan.

  1. Unieke Expressie van Supporterschap

De kunstwerken van Breuker vangen niet alleen de actie op het veld, maar ook de pure emotie van het supporterschap. Het zijn kunstwerken die resoneren met de passie die elke Ajacied voelt tijdens de wedstrijden.

  1. Exclusiviteit en Beperkte Oplage Ajax Fan Cadeaus voor een man

Met slechts een beperkt aantal beschikbare exemplaren zijn deze kunstwerken uniek en exclusief. Een geschenk van Breuker is niet alleen een eerbetoon aan Ajax maar ook een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie.

  1. Persoonlijke Connectie met Het Team

Elk kunstwerk vertelt een verhaal en versterkt de persoonlijke connectie die Ajax-fans met hun team voelen. Het is niet alleen een cadeau, maar ook een uiting van de diepgewortelde liefde voor de club.

  1. Variatie in Stijl en Uitdrukking

Breuker's collectie omvat een verscheidenheid aan stijlen en uitdrukkingen. Of de voorkeur nu uitgaat naar abstracte interpretaties of gedetailleerde weergaven van de spelers, er is voor elke smaak een kunstwerk beschikbaar.

  1. Sfeervolle Posters voor Thuis of Op Kantoor voor Ajax Fan Cadeaus voor een man

De kunstwerken zijn verkrijgbaar als sfeervolle posters, perfect om elke ruimte te verrijken. Of het nu thuis is in de man cave of op kantoor, een Breuker-poster is een subtiele manier om Ajax-trots te tonen.

  1. Kunst met Historische Diepgang

Sommige kunstwerken belichten historische momenten en legendes van Ajax. Dit geeft niet alleen een artistieke waarde maar ook een educatieve dimensie aan het geschenk.

  1. Ontworpen met Oog voor Detail

Breuker's aandacht voor detail in zijn kunstwerken geeft een extra laag aan het cadeau. Het is een eerbetoon aan het vakmanschap en de toewijding die hij in zijn werk stopt.

  1. Kunstwerken als Verhalenvertellers

De kunstwerken van Breuker zijn niet zomaar visuele creaties; het zijn verhalenvertellers die de geschiedenis van Ajax op een unieke en kunstzinnige manier presenteren.

  1. Voor Elke Gelegenheid Een Geschikt Cadeau

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of gewoon als verrassing, een kunstwerk van Hans Breuker is geschikt voor elke gelegenheid. Het is een cadeau dat blijvende herinneringen en een blijvende indruk achterlaat. Dus voor kerst 2023 zit jij goed!

Kortom, Hans Breuker's kunstwerken bieden een uitgebreide selectie van cadeau-opties voor Ajax-fans. Of het nu gaat om het vieren van overwinningen, herdenken van legendarische momenten, of gewoon het uiten van trots, deze kunstwerken zijn een waardevolle aanvulling op het leven van elke Ajacied.

Winkelwagen Sluiten

Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Begin met winkelen
Selecteer opties Sluiten