Brian Brobbey

Brian Brobbey

Brian Ebenezer Adjei Brobbey geboren in Amsterdam op 1 februari 2002.

De eerste dat ik hem zag in de jeugd, dacht ik woowwwwww. Wat een fysiek! Dat lichaam en dat sterke hoofd erbovenop. Echt een genot om te zien. Hij deed me denken aan Clarence Seedorf ook zo vroegrijp.

In het seizoen 2020 maakte hij een paar invalbeurten bij Ajax. Die snelheid, de combinaties.

Die man heeft zoveel potentie. En toen ging ie naar freaking Leipzig! WTF. Ik vond dat zo dom en zonde. Maar goed, zeg maar eens NEE tegen een salaris van 3 Miljoen... Blijf nou nog een paar jaartjes en dan kan je naar een echte mooie club.

Hij inspireerde me wel tot een portret. Alleen verkrijgbaar op aanvraag:

Brian Brobbey kunst

Brian Brobbey Ajacied

Brian is alles wat een Amsterdammer en Ajax fan wil zien. Overtuigend, sterk, slim en snel. Maar ook ondeugend, die pretoogjes als hij geïnterviewd wordt, het kwajongens gedrag op de training. Dat is echt top.

Brian Brobbey

De kunst die ik maak van spelers zijn unieke one of a kinds kunstwerken met certificaat. Mocht je meer willen weten neem contact met me op: 0624327273 of breukerconcepts@gmail.com.

Voor Brian Brobbey koos ik een beeld na het scoren, die kracht en beleving vind ik mooi van een spits. Ik wilde een donker beeld omdat ik dat vind passen bij het uitshirt van toen en het goud.

Brian Brobbey fan

Ik hoop dat Brobbey nog lang bij Ajax blijft en dat hij lang fit en gefocust blijft. Zijn Insta laat niet veel los over zijn leven. Voornamelijk voetbal. Maar ik kan me zijn interview herinneren nadat hij scoorde bij zijn terugkomst. Hij zei dat hij ook zijn moeder miste en zijn familie. Helemaal alleen daar in Duitsland is toch ook helemaal niks! Volgens mij is hij gewoon een lieve gozer. Niet mee fokken natuurlijk. Maar wel een man met het hart op de juiste plaats. Ik zal denk ik nog vaker kunst maken van Brian Brobbey, hij is een fascinerende guy en spreekt tot de verbeelding.

In mijn opinie iemand waar je naar op kan kijken.

 

Hier nog wat goaltjes van een jonge Brobbey, rights: ajax

 

Gerelateerde blogs

 • Het Ajax shirt, de poster
  Het Ajax shirt, de poster

  Het Ajax-shirt: een symbool van glorie en passie voor voetbalfansHet Ajax-shirt is een van de meest herkenbare en ico...

 • champagne kunst
  champagne kunst

  Champagne en kunst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden voor de ‘bon vivants’, de nouveau riche en mensen als ik; ...

 • Johnny Heitinga
  Johnny Heitinga

  Johnny Heitinga, volledige naam: John Gijsbert Alan Heitinga, is een voormalig Nederlands profvoetballer die speelde ...

Terug naar blog